FAQ

HUR MYCKET KOSTAR EN TATUERING?

Minimumpriset för att tatuera sig i studion är 1000 kr och det slutgiltiga priset beror på storlek, placering, detaljer samt vilken artist du har valt.

Priserna sätts individuellt av tatueraren du valt och kan antingene vara ett fast pris eller per timme

HUR LÅNG TID TAR DET FÖR EN TATUERING ATT LÄKA?

Det tar i regel två veckor för en tatuering att läka helt, men först efter några månader har tatueringen “lagt sig” och nått sitt slutresultat.

HUR FÖRBEREDER JAG MIG PÅ BÄSTA SÄTT INNAN JAG SKA TATUERA MIG?

Det är viktigt att ladda upp med mycket energi innan du tatuerar dig genom att vara utvilad, äta ordentligt och få i dig vätska. Vi rekommenderar att du tar med dig något att äta och dricka under din sittning för att kroppen ska vara i balans. Undvik att festa dagen innan då alkohol är blodförtunnande vilket gör det svårare för pigmenten att sätta sig i huden. Försök hålla dig lugn även om du känner dig nervös, vi är en professionell studio och du är i trygga händer. Fokusera istället på den fantastiska känslan du får när din nya tatuering är klar!

HUR FUNGERAR DROP-IN?

På grund av den rådande Covid-19 situationen och de restriktioner den medför, har vi inte någon drop-in.
Vi håller stängt för drop-in tills vi kan ta upp det igen på ett säkert sätt.

MÅSTE JAG LÄMNA DEPOSITION FÖR ATT BOKA EN TID?

Ja. Du lämnar en deposition på 500 kronor i samband med att du bokar din tid. Depositionen är ej återbetalningsbar och kommer att räknas av mot slutpriset på din tatuering. Behöver du boka om din tid måste detta ske minst 24 timmar innan avsatt tid för att depositionen fortfarande ska vara giltig.

HUR KAN JAG FÅ ETT UPPSKATTAT PRIS?

Det bästa är att konsultera direkt med oss i studion eller via ett detaljerat mejl. För att kunna ge ett uppskattat pris måste vi överväga storlek, placering, detaljer etc och det är alltid svårare att vara exakt vid större tatueringar. Väl på plats i studion hjälper vi mer än gärna till med all information du behöver.

HUR BOKAR JAG EN TID?

Maila studion eller kontakt den artist du vill gå till via instagram när du vill boka en tid för din tatuering. Ge oss en ide om vad du är ute efter genom att skicka referensbilder och en kort förklaring. Namn och kontaktuppgifter vill vi gärna ha också.

Om du bokar via mail till studion så ser vi till att du hamnar hos den tatuerare hos oss som passar bäst för projektet.